reviews honden training

Onze Border Collie Marley kon erg aan de riem trekken en drijven. Via de dierenarts kwam ik bij Patrick terecht. Hij verdiepte zich goed in de situatie waarin Marley dit gedrag vertoonde en liet me vervolgens met een aantal vrij simpele oefeningen zien hoe ik dit kon voorkomen. Simpel en effectief! Fijn dat Patrick niet alleen goed is met honden, maar ook goed met mensen communiceert. Enorm blij met zijn advies en begeleiding!.”

Patrick is heel vriendelijk en betrokken! Na de eerste sessie liep mijn hond al zo veel beter mee aan de lijn en springt hij zo veel minder tegen mensen op. Nu is het trainen aan ons maar Patrick blijft heel betrokken en geeft op afstand tips!”

“Ik ben super blij met de positieve trainingsmethode.
De energie en passie die je hebt geeft mij ook meer energie.
Je staat open om samen een weg te vinden voor het werk wat ik met mijn hond doe. Patrick je bent een fijn mens lekker duidelijk en een super goede hondentrainer voor mij en m’n hond.”

Betrokken coach die uitlegt wat er gebeurt en hoe het anders kan. Ik wist echt niet meer wat ik met mijn hondje aan moest maar we zijn inmiddels een stuk positiever. We moeten volhouden, maar soms is dat moeilijk. Dan is het erg fijn dat Patrick tussendoor vraagt hoe het gaat en motiveert om vol te houden. Aanrader.”

We zijn erg geholpen door Patrick en ik raad het een ander echt aan, dit is een deskundige met ervaring en dat straalt hij aan alle kanten uit.”

Wij waren ten einde raad met onze zwerfhond uit Oekraïne vanwege zijn agressie naar andere honden en fietsers. Gelukkig zijn wij doorverwezen naar Patrick. Ik had niet zo’n verschil durven dromen. Na een sessie van 2 uur is onze hond niet meer agressief vanwege de technieken die we hebben geleerd van Patrick.”

Wij zijn erg blij met de honden training van Patrick. In korte tijd hebben we zichtbaar resultaat: meer controle over onze hond. Dat is fijn voor ons maar zeker ook voor de hond❤️.”

Direct bij binnenkomst ging Patrick als een professional aan de slag met heel veel ruimte en tijd voor de hond en voor ons, de baasjes. Zijn uitleg was zo duidelijk en herkenbaar. Patrick is een professional met honden wat ook weer terug te zien is in het plan van aanpak.

Patrick heeft veel ervaring en werkt met een aanstekelijk enthousiasme. Geeft je tools waarmee gedragsverandering al meteen plaatsvindt zonder dat jij of je hond stress ervaren maar het juist leuk is om samen te trainen! Prettig in contact, sluit perfect aan bij je hulpvraag. Is op een positieve manier duidelijk naar hond en baas. Zet zijn hulp praktisch in door samen de situaties aan te gaan. Met minimale begeleiding kan je met Patrick al grote stappen zetten.

“In een glasheldere taal legt Patrick Driessen uit hoe je ongewenst gedrag van je hond kan veranderen en oefent deze eyeopeners praktisch met je in. Met de fijne lichte bagage die hij me meegaf kan ik het gedrag van mijn hond Tobi op positieve manier ombuigen en dat zal ons beiden ontspanning brengen.

Patrick heeft me tips en handvatten en vooral een andere mindset meegegeven. Ook snap ik nu beter hoe herders in elkaar steken en hoe belangrijk consequent handelen met zachte, positieve hand en begeleiding is. Ik ben ervan overtuigd dat ik dankzij Patrick het zelfvertrouwen heb om haar verder in goede banen te leiden.

Wat een fantastische vent, daar moet je er meer van hebben.

“Fijne vent met veel ervaring en zeer goede adviezen betreffende het opvoeden van honden. Heeft goed geholpen bij het bijsturen van het gedrag van onze Duitse herder KC. Onze hond luistert nu beter en kan beter met andere honden overweg.

“Supergoed geholpen om met onze hond zonder problemen te kunnen wandelen! Het trekken aan de lijn was vrijwel direct voorbij!
Ik ben ook erg blij met alle tips die ik heb gekregen om onze hond die heel bang is voor vuurwerk te kunnen helpen, hier gaan we mee aan de slag!

“Meerdere malen een telefonisch consult gehad met Patrick, zelfs door de telefoon brengt Patrick zijn enthousiasme en betrokkenheid over. Is zeer deskundig en professioneel in het oplossen van uitdagingen met een pup en een puber hond in huis.
Doormiddel van de adviezen en huiswerk wat wij hebben gekregen van Patrick, is onze pup Bennie van 10 weken zo goed als zindelijk binnen 1 week, en heeft onze Rox er een maatje voor het leven bij! 🤎
Thnx Patrick!

Patrick heeft bij ons thuis een goede analyse gemaakt en heeft vervolgens oefeningen voorgedaan en met ons doorgenomen. Zowel in huis als buiten. Hierdoor werd direct duidelijk wat we zelf konden doen om de gedragsproblemen te verhelpen. Heel fijn. Dank!

Scroll naar boven