Levering- en RETOURBELEID

Patrick Driessen hanteert de Algemene Voorwaarden Tinley-gedragstherapeuten. Voor verkopen via de webshop (https://patrickdriessen.nl/shop/) gelden de volgende aanvullende bepalingen met betrekking tot verzenden, leveren en retourneren.

Levertijden

Patrick Driessen verstuurt de gekochte producten zo snel mogelijk. In de meeste gevallen lukt dit binnen 3 werkdagen. Bij fysieke producten is de uiteindelijke levering afhankelijk van de snelheid van de vervoerder.

Verzendmethoden

Levering van fysieke producten geschiedt in de meeste gevallen via PostNL. De verzendkosten worden in rekening gebracht en zijn direct zichtbaar in het bestelproces.

Bestelgegevens

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste persoonsgegevens. Het bestelproces in de webshop is volledig geautomatiseerd. De factuur/pakbon wordt gegenereerd met de door u ingevulde gegevens. De bevestiging en factuur worden gestuurd naar het door u ingevulde e-mailadres. De producten worden gestuurd naar het door u ingevulde factuur-/afleveradres. Voor eventuele fouten en gevolgen hierbij kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Merkt uzelf op dat u per ongeluk iets verkeerds doorgegeven hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Klachtenregeling

Mocht u ontevreden zijn over een product, dan vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen. Samen kijken we naar een oplossing.

Onvoltooid bestelproces

Uw order is pas definitief als het bestelproces in de webshop compleet is afgerond, inclusief betaling. Indien het proces voortijdig is afgebroken of de betaling niet binnen is, zullen wij proberen contact met u op te nemen om de reden/oorzaak te bespreken.

Annulering

Mocht u direct naar het plaatsen van een order toch hiervan willen afzien, wordt u dringend verzocht om ons dit zo snel mogelijk te laten weten. Fysieke producten zijn mogelijk nog niet bij de pakketdienst en hoeven zo niet verstuurd en retour gestuurd te worden.

Retourbeleid

U heeft het recht om fysieke producten binnen 7 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgave van reden. Na retourontvangst zal het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten worden teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Het product dient met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product in goede staat retour ontvangen is. Eventuele waardevermindering van het product (incl. verpakking) ontstaan door beschadiging kunnen we aan u doorberekenen.

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen over verzending, levering, annulering, klachten etc. kunt u contact met ons opnemen.

Patrick Driessen
Tinley gedragstherapeut voor honden
Regiment Pontonniers 47
6822 NG Arnhem

06 – 14 33 23 20
info@patrickdriessen.nl

Scroll naar boven